Retourneren

Als je niet tevreden bent over onze producten dan kan je jouw bestelling retourneren binnen 14 dagen. 

LET OP: Je mag het product uitproberen zoals je in een fysieke winkel zou doen. Het product passen/aansluiten op jouw auto kan dus niet, dat kan in een fysieke winkel ook niet. Wil je zien hoe onze producten functioneren / passen neem dan contact met ons op dat kan bij onze showroom. 

Na inbouw / gebruik nemen wij het niet meer retour. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden.

De producten mogen geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld om zijn beschadigd of incompleet worden geretourneerd.

Een product dat speciaal voor jou wordt besteld, bijvoorbeeld een onderdeel die we voor jou in een gewenste kleur spuiten of velgen bestellen wat niet op voorraad is kan dus helaas volgens de wet niet geretourneerd worden. Ook als deze niet gebruikt is.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Neem dan contact met ons op en stuur jouw bestelling pas retour na goedkeuring van ons. Info@boszwheels.nl. 

Nadat je retour via de mail is goedgekeurd vul de retourformulier in en print die uit. Zonder retourformulier kunnen wij je retour niet in behandeling nemen.

Retourformulier; 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Voor particulieren:
De kosten voor retour en de risico zijn voor eigen rekening. Zorg bij het retourneren voor een omverpakking welke om de originele verpakking heen zit. Retours die onvoldoende/niet gefrankeerd zijn worden aangenomen door onze retours afdeling. Hiervoor worden de extra kosten wel doorberekend aan de afzender. Producten die vallen onder categorie “bumpers” welke gespoten en of beschadigd zijn kunnen wij niet accepteren voor retour. Speciaal bestelde producten met een levertijd kunnen niet geretourneerd worden. 

Betaal ik kosten bij het retourneren?
De retourkosten zijn voor de koper, via PostNL of DHL kun je eenvoudig de door jou gewenste product(en) opsturen. Wij raden ten alle tijden aan het retourpakketje aangetekend te versturen. Bij het retourproces is de aansprakelijkheid en de kosten volledig bij de koper. Let op! Voor pakketten groter dan 175cm worden retourkosten van €24,95,- in rekening gebracht dit omdat deze pakketten onder freight shipping vallen.

Controle van retours
Om kwaliteit te waarborgen, controleren wij bij binnenkomst de geretourneerde artikelen op volledigheid van aantallen, of de producten gebruikssporen bevatten of gebruikt zijn. Zodra de retour gekomen producten voldoen aan de voorwaarden, ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de retour gestuurde producten terug. Bij een beschadigde verpakking/product kan er sprake zijn van een waardevermindering of annulering.